Flipper Dunk 3D

Intră în universul jocului Flipper Dunk 3D și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de îndemânare!

Combinând baschetul și pinball-ul, Flipper Dunk 3D vă oferă o experiență unică și provocatoare, pe care o puteți juca cu ușurință pe Jocurigratuite.ro. În esența sa, Flipper Dunk 3D este un joc de îndemânare, iar reflexele tale vor determina câte aruncări vei înscrie în joc. Deoarece Flipper Dunk 3D are elemente atât de baschet, cât și de pinball, scopul jocului Flipper Dunk 3D este de a trece mingea prin hop, în limita de timp. Partea de pinball a jocului intră în joc în ceea ce privește modul în care arunci mingea, deoarece trebuie să activezi flipper-ul. Puteți controla cât de tare trageți prin cât timp faceți clic pe ecran. De obicei, va trebui să ai un control fin al mingii, așa că va trebui să fii atent la modul în care propulsezi mingea înainte.

La fel ca la pinball, va trebui să fii atent ca mingea să nu cadă sub flipper, deoarece astfel pierzi timp prețios, iar tu trebuie să înscrii un număr de lovituri reușite dacă vrei să treci la nivelul următor. Pe măsură ce progresați pe Flipper Dunk 3D, încep să apară obiecte utile în jurul nivelului, care vă conferă diverse bonusuri, cum ar fi dublarea numărului de puncte pe care le obțineți după fiecare lovitură. Dar aveți grijă, deoarece acestea durează doar pentru o perioadă limitată de timp, așa că profitați de ele cât mai durează. Pe de altă parte, puteți obține și obiecte care au un efect negativ, cum ar fi cele care micșorează mingea de baschet, ceea ce face ca marcarea să fie mult mai dificilă. Iar când iei în considerare faptul că după ce marchezi se schimbă poziția țintei, faptul că trebuie să te adaptezi la o nouă poziție, precum și să arunci cu o minge de o mărime diferită, crește puțin provocarea.

Testează-ți reflexele și ținta atunci când joci Flipper Dunk 3D pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Faceți clic pe ecran pentru a trage cu mingea. Cu cât țineți mai mult timp apăsat butonul stâng al mouse-ului pe ecran, cu atât mai puternică va fi lovitura dumneavoastră.

Jocuri similare:

Îți place Flipper Dunk 3D? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de îndemânare pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat doar pe PC