Mini Swim

Intră în universul jocului Mini Swim și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de îndemânare!

Mergi într-o mini aventură acvatică pe Jocurigratuite.ro când joci Mini Swim, într-un joc relaxant, care cu siguranță te va ajuta să te relaxezi. Scopul jocului este să colectezi toate monedele care sunt împrăștiate pe fundul mării, totul în timp ce te ferești de diferitele pericole care te pândesc acolo. Probabil că vrei doar să cureți fundul oceanului, sau poate că vrei să te îmbogățești din bogăția uitată care zace acolo, oricum ar fi, în Mini Swim tot ce trebuie să faci este doar să colectezi aceste monede. În timp ce primele niveluri încep să te învețe noțiunile de bază, încet-încet lucrurile încep să devină din ce în ce mai dificile, iar toate abilitățile tale de înot vor fi puse la încercare. Pe măsură ce nivelurile încep să aibă platforme cu țepi pe ele și tot felul de adversari încep să cutreiere etapele, atenția ta va trebui să crească dacă vrei să treci de toate provocările pe care ți le aduce jocul.

Atmosfera încântătoare din Mini Swim se pretează, de asemenea, la o experiență relaxantă, iar faptul că nivelurile sunt scurte contribuie și el la natura sa relaxantă. Faptul că provocarea crește, deși încet, menține distracția pentru o perioadă mai lungă de timp. Mini Swim este o altă alegere excelentă de la Jocurigratuite.ro pentru atunci când aveți câteva momente la dispoziție și căutați ceva distractiv care să vă ajute să vă distrați.

Faceți o călătorie sub mare atunci când jucați Mini Swim pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Folosiți tastele WASD sau săgețile pentru a vă deplasa în jurul nivelului, dacă jucați de pe un computer desktop. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți comenzile de pe ecran.

Jocuri similare:

Îți place Mini Swim? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de îndemânare pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.