Blind Bat

Intră în universul jocului Blind Bat și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de îndemânare!

Joacă-te ca un liliac drăguț și luptă-te cu valuri de creaturi atunci când selectezi Blind Bat pe Jocurigratuite.ro. Blind Bat este un joc în care fiecare lovitură contează, așa că trebuie să cronometrezi foarte atent fiecare lovitură pe care o faci dacă vrei să ai un scor mare și dacă nu vrei ca celelalte animale zburătoare să te lovească și să te învingă. Din fericire, fiecare lovitură reușită pe care o dai îți va reîncărca contorul de muniție. Pentru că joci ca un liliac în Blind Bat, te poți aștepta să zbori puțin, iar asta înseamnă că s-ar putea să nu stai întotdeauna atât de nemișcat pe cât ți-ai dori. Iar acest lucru înseamnă, de asemenea, că fiecare lovitură pe care o faceți va trebui să fie luată cu luarea în considerare a acestei mișcări constante. Desigur, nu doar tu zbori, deoarece și inamicii tăi sunt în continuă mișcare, ceea ce face ca țintirea să fie și mai dificilă.

Cu cât joci mai mult Blind Bat, cu atât mai bine te vei pricepe la complexitatea țintirii și vei reuși să faci ca loviturile tale să aterizeze mult mai des. De fiecare dată când vei vedea unul dintre proiectilele tale zburând spre ținta lor, va fi un moment în care vei fi pe muchie de cuțit, pentru că fiecare lovitură te poate aduce mai aproape fie de victorie, fie de înfrângere.

Grafica frumoasă pixel art de la Blind Bat aduce lumea la viață, iar tu vei fi încântat să pășești în această lume unică, în care joci ca un liliac cu o pereche de ochelari de soare cool.

Țintește cu atenție și distrează-te pe Jocurigratuite.ro când joci Blind Bat.

Cum se joacă

Apăsați butonul stâng al mouse-ului pentru a trage. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți în schimb ecranul.

Jocuri similare:

Îți place Blind Bat? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de îndemânare pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.