Fly THIS!

Intră în universul jocului Fly THIS! și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri management!

Îndeplinește-ți visul de a deveni un controlor de trafic aerian cu Fly THIS!, un joc distractiv care îți pune abilitățile organizatorice la testul suprem.

Gestionarea unei flote de avioane nu este o sarcină ușoară, dar cu răbdare și o planificare atentă poate deveni ceva ce poți învăța să stăpânești, în timp. Pentru a-ți transporta pasagerii în siguranță, trebuie să fii mereu atent la alte avioane care se apropie și cu care te-ai putea intersecta pe cer, precum și la alte pericole.

În afară de a zbura în siguranță, trebuie să te asiguri că pasagerii ajung la aeroporturile corecte. Cu siguranță nu ai vrea să-i trimiți la o destinație greșită! Pe măsură ce progresezi în joc și te obișnuiești cu această nouă meserie a ta, vei vedea că nivelurile cresc încet-încet în complexitate și dificultate. Dar distracția rămâne mereu aceeași!

Înalță-te în zbor cu Fly THIS! și Jocurigratuite.ro!

Jocuri similare:

Îți place Fly THIS!? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri management pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.