Străzi Comerciale

Intră în universul jocului Străzi Comerciale și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri management!

Ai o viziune artistică deosebită? Încearcă atunci Străzi Comerciale, un joc în care trebuie să înfrumusețezi și să dezvolți o zonă comercială, amplasând magazine chic, restaurante și buticuri. Ca orice început, vei începe de jos aventura ta de manager și vei avea doar un bistro mic, cu puține locuri.

Dar acesta este doar începutul. În timp vei învăța toate complexitatile subtile a domeniului pe care l-ai ales și vei reuși să aduci profituri mai mari, care îți vor crește bugetul și îți vei permite să îți extinzi și să îți dezvolți imperiul. După ce va crește popularitatea zonei comerciale vei întâmpina probleme cu cerințele pieței și va trebuie să acționezi în mod strategic. Ce înseamnă asta? Trebuie să te asiguri că oamenii vizitează toate magazinele, pentru ca aglomerația să fie corect distribuită. În plus, folosește băncile din parcuri, telefoanele publice, afișele, semafoarele și stația de autobuz că sa atragi clienți la Stradă Comercială.

Dezvoltă-ți afacerea și distrează-te în jocul Străzi Comerciale!

Jocuri similare:

Îți place Străzi Comerciale? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri management pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.