FNAF Bartender

Intră în universul jocului FNAF Bartender și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri fnaf!

Bine ați venit la FNAF Bartender, o aventură palpitantă și înfricoșătoare, plasată în lumea sinistră a jocului Five Nights at Freddy's! Intră în rolul unui barman curajos, dar ai grijă, pentru că acesta nu este un bar obișnuit. Pregătește-te pentru o experiență de mixologie din altă lume ca nicio alta, chiar aici, la Jocurigratuite.ro. Pregătește-te să prepari băuturi care îți dau fiori pentru locuitorii animatronici din pizzeria bântuită a lui Freddy Fazbear!

În acest joc înfiorător, scopul tău este să creezi băuturile perfecte și să amesteci ingredientele în ordinea corectă. Deveniți un maestru mixolog în timp ce navigați pe căile întunecate și întortocheate ale restaurantului Fazbear, creând băuturi care vor satisface gusturile neobișnuite ale acestor creaturi mecanice. Poți să-i impresionezi pe animatronicii bântuiți și să-i ții distrați pe tot parcursul nopții?

Dar ai grijă, pentru că acest concert neconvențional de barman vine cu propriul set de riscuri și provocări. Amestecarea ingredientelor greșite sau nerespectarea așteptărilor animatronicilor poate avea consecințe nefaste. Te-ai putea trezi prins într-o întâlnire de coșmar cu animatronicele răuvoitoare, având tot felul de consecințe terifiante dacă cocktailurile nu sunt amestecate corect. Rămâi în alertă și păstrează-ți calmul, căci supraviețuirea ta depinde de abilitățile tale de barman, precum și de atenția pe care o acorzi mediului înconjurător! Greșește ordinea ingredientelor și poți invoca tot felul de nenorociri înfricoșătoare care îți vor face pielea de găină. Păstrează-ți nervii tari, căci chiar și în fața calamităților supranaturale, râsul animatronicelor îți va fi lumina călăuzitoare! Reușita amestecului aduce recompense dincolo de orice imaginație, cum ar fi să vezi dansul amuzant pe care Freddy îl face atunci când este într-o dispoziție neobișnuit de veselă.

Pregătește-te să agiți, să amesteci și să servești într-o călătorie de mixologie înfricoșătoare. FNAF Bartender pe Jocurigratuite.ro îți garantează emoții, spaime și o experiență de barman unică și bântuitoare. Rămâi concentrat, rămâi în viață și fie ca abilitățile tale de mixologie să te ghideze prin noapte! Așadar, pregătiți-vă și pășiți în lumea întortocheată a cocktailurilor animatronice. Poți să supraviețuiești nopții și să potolești setea patronilor bântuiți din FNAF Bartender?

Cum se joacă

Folosește butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta sticlele de pe raftul barului și apasă butonul stâng al mouse-ului pe diferitele instrumente și ingrediente aflate în jurul barului pentru a amesteca și servi băuturile. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți în schimb ecranul.

Joacă alte jocuri din seria bartender:

  1. Pirate Bartender Captain's Grog
  2. Bartender The Right Mix

Jocuri similare:

Îți place FNAF Bartender? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri FNAF pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.