Five Nights at Freddy's 3

Intră în universul jocului Five Nights at Freddy's 3 și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri fnaf!

Încă o dată te întorci în lumea înfricoșătoare a jocului Five Nights at Freddy's pe Jocurigratuite.ro. Deși există personaje care se întorc din această serie populară, Five Nights at Freddy's 3 este un joc pentru fani, așa că așteptați-vă la o nouă experiență cu aceste celebre animatronice. Bineînțeles, așa cum te-ai aștepta, Five Nights at Freddy's 3 este încă un joc de groază, așa că pregătește-te pentru câteva momente înfricoșătoare care îți vor face inima să bată cu putere. De la jump scares până la atmosfera sa mohorâtă, Five Nights at Freddy's 3 este un joc pe care îl poți juca cu luminile aprinse, mai ales dacă nu joci în mod special prea des acest tip de jocuri.

În timp ce lupți pentru a supraviețui împotriva Springtrap-ului animatronic, principala ta armă împotriva amenințării iminente sunt camerele de luat vederi împrăștiate în jurul locului. Dar acestea nu sunt singurele instrumente din arsenalul tău, deoarece poți angaja și sistemele audio ale restaurantului pentru a distrage atenția lui Springtrap. Asigură-te doar că alternezi între folosirea celor două, deoarece există o perioadă de răcire pentru fiecare. Din fericire, ți se permite un pic de timp pentru a te obișnui cu interfața și comenzile din Five Nights at Freddy's 3 înainte ca pericolul real să apară, de obicei cândva în jurul celei de-a doua nopți. Dacă ați jucat alte jocuri din seria Five Nights at Freddy's, sunteți cu siguranță familiarizați cu sistemele și mecanismele acesteia, din care Five Nights at Freddy's 3 se inspiră. Dar asta nu este tot, deoarece există mai multe alte animatronice din serie, dar în principal trebuie să ții Springtrap la distanță, în timp ce ceilalți acționează doar ca un fel de pacoste.

Supraviețuiește împotriva animatronicelor înfricoșătoare din seria Five Nights at Freddy's atunci când te joci pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Pentru a interacționa cu sistemele și interfața jocului, folosiți butonul stâng al mouse-ului.

Joacă alte jocuri din seria Five Nights at Freddy's:

  1. Five Nights at Old Toy Factory 2020
  2. FNAF Horror At Home
  3. FNAF Burger
  4. FNAF: Night at the Dentist
  5. Five Nights at Freddys 2
  6. Five Nights at Freddy’s 4
  7. Huggy Wuggy Shooter

Jocuri similare:

Îți place Five Nights at Freddy's 3? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri FNAF pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat doar pe PC