Huggy Wuggy Shooter

Intră în universul jocului Huggy Wuggy Shooter și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri fnaf!

Supraviețuiește împotriva animatronicelor neiertătoare din universul FNAF când joci Huggy Wuggy Shooter. Din fericire, ai la dispoziție un întreg arsenal pentru a lupta împotriva acestor inamici necruțători, ceea ce este puțin diferit de gameplay-ul cu care s-ar putea să fii deja obișnuit atunci când joci un joc Five Nights at Freddy's. De data aceasta, orice animatronic care vine spre tine trebuie să se confrunte cu o ploaie de gloanțe dacă vrea să ajungă la tine. Dar chiar dacă ai arme care să te protejeze de amenințările animatronicilor, atmosfera de groază este în continuare prezentă în Huggy Wuggy Shooter.

Fiecare armă din Huggy Wuggy Shooter îți cere să folosești o strategie diferită pentru a-ți elimina inamicii, dar sunt la fel de devastatoare. Atâta timp cât îți păstrezi mintea, inamicii din fața ta nu au nicio șansă. Este nevoie de multă concentrare pentru a discerne ce se poate ascunde eventual în umbră, dar faptul de a avea o armă în mână ar putea să-ți ofere o oarecare liniște în fața oricărei amenințări care ar putea sări la tine. Amenințările din Huggy Wuggy Shooter sunt familiare oricui care s-a bucurat de jocurile Five Nights at Freddy's, așa că dacă sunteți un fan al acestei serii, ar trebui să vă uitați cu adevărat la Huggy Wuggy Shooter. Iar faptul de a putea riposta împotriva acestor animatronics ar putea fi o schimbare de ritm binevenită.

Pregătește-ți armele și pregătește-te să te lupți cu animatronicii din lumea Five Nights at Freddy's când joci Huggy Wuggy Shooter pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Folosiți mouse-ul pentru a privi în jur și pentru a ținti, iar tastele tastaturii WASD pentru a vă deplasa personajul jucător. Apăsați Shift pentru a fugi, apăsați butonul stâng al mouse-ului pentru a trage și butonul drept al mouse-ului pentru a ținti. Folosiți rotița mouse-ului pentru a comuta între armele disponibile. R îți va reîncărca arma, folosește F pentru a ataca cu un cuțit, G pentru a arunca o grenadă și T pentru a inspecta o armă.

Joacă alte jocuri din seria Five Nights at Freddy's:

  1. Five Nights at Old Toy Factory 2020
  2. FNAF Horror At Home
  3. FNAF Burger
  4. FNAF: Night at the Dentist
  5. Five Nights at Freddy's 3
  6. Five Nights at Freddys 2
  7. Five Nights at Freddy’s 4

Jocuri similare:

Îți place Huggy Wuggy Shooter? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri FNAF pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat doar pe PC