Five Nights at Freddy’s 4

Intră în universul jocului Five Nights at Freddy’s 4 și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri fnaf!

Pregătește-ți lanterna și asigură-te că nu te sperii ușor, pentru că Jocurigratuite.ro îți oferă din nou o scurtă călătorie în universul Five Nights at Freddy's cu Five Nights at Freddy’s 4. La fel ca și celelalte jocuri din această lume, Five Nights at Freddy’s 4 prezintă o mulțime de momente înfricoșătoare și tensionate, așa că trebuie să fii mereu pregătit pentru animatronicele care sar pe tine și alte zgomote puternice care îi pot speria chiar și pe cei mai curajoși dintre jucători. Spre deosebire de alte jocuri Five Nights at Freddy's, în acest joc nu te poți baza pe camerele de securitate pentru a trage cu ochiul în întuneric și a te distanța de animatronicele care vor să te prindă. Nu, în Five Nights at Freddy’s 4 singura ta armă este o lanternă și reflexele tale.

Acțiunea din Five Nights at Freddy’s 4 are loc în dormitorul tău, iar tu trebuie să reușești să treci cu bine peste noapte. Deși nu trebuie să părăsești camera, poți trage cu ochiul în spatele ușilor care ies din camera ta, dar dacă auzi orice fel de zgomote în întuneric, asigură-te că închizi repede ușa și lași răul în urmă. Pe lângă faptul că trebuie să verifici ce animatronic înfricoșător stă la pândă afară, trebuie să verifici și în spatele tău și să vezi câte păpuși sunt în pat. Dacă încep să se acumuleze prea multe, asigură-te că aprinzi o lumină asupra lor pentru a le speria.

Joacă un joc de groază plasat în universul Five Nights at Freddy's când joci Five Nights at Freddy’s 4 pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Folosiți mouse-ul pentru a interacționa cu jocul. Aruncă mouse-ul în jos pentru a te uita în spatele tău.

Joacă alte jocuri din seria Five Nights at Freddy's:

  1. Five Nights at Old Toy Factory 2020
  2. FNAF Horror At Home
  3. FNAF Burger
  4. FNAF: Night at the Dentist
  5. Five Nights at Freddy's 3
  6. Five Nights at Freddys 2
  7. Huggy Wuggy Shooter

Jocuri similare:

Îți place Five Nights at Freddy’s 4? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri FNAF pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat doar pe PC