Five Nights at Freddys 2

Intră în universul jocului Five Nights at Freddys 2 și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri fnaf!

Intrați în lumea înfricoșătoare a Five Nights at Freddys 2 pe Jocurigratuite.ro și asigurați-vă că luminile sunt aprinse. Încă o dată trebuie să supraviețuiești noaptea împotriva animatronicelor care cutreieră pizzeria din Five Nights at Freddys 2, iar tu ai la dispoziție lanterna și camerele de securitate pentru a te ajuta să supraviețuiești pericolelor iminente care te pândesc în întuneric. Pentru că animatronicele abia așteaptă să pună mâna pe tine, trebuie să fii deosebit de atent dacă vrei să supraviețuiești nopții. Pentru a face acest lucru, trebuie să te asiguri că știi foarte bine intrările în biroul de securitate și că ești în permanență cu ochii pe toate intrările.

Urmărind în permanență camerele de luat vederi, te asiguri că ești mereu cu un pas înaintea animatronicelor pentru care seria Five Nights at Freddy's este cunoscută. Bineînțeles, Five Nights at Freddys 2 nu este diferit de celelalte jocuri din serie și, chiar dacă este un joc pentru fani, încă mai ai parte de un gust al gameplay-ului clasic pentru care este cunoscută această serie. De asemenea, veți întâlni și personaje populare din universul Five Nights at Freddy's, așa că, dacă vă plac jocurile, vă veți simți ca acasă când veți juca Five Nights at Freddys 2 pe Jocurigratuite.ro.

În timp ce Five Nights at Freddys 2 păstrează în continuare o mulțime de elemente care fac această serie celebră, aventura pe care o veți experimenta în acest joc este destul de diferită de cea cu care ați putea fi obișnuiți. Dar să nu credeți că lucrurile sunt mai puțin înfricoșătoare. Mai ales că animatronicele pentru care seria este cunoscută vor fi întotdeauna oarecum înfricoșătoare. Cu trăsături care la suprafață par prietenoase, poți simți într-un fel că ceva sinistru se ascunde în spatele ochilor lor.

Joacă niște jocuri înfricoșătoare pe Jocurigratuite.ro și bucură-te de o aventură în universul Five Nights at Freddy's atunci când joci Five Nights at Freddys 2.

Cum se joacă

Folosiți mouse-ul pentru a interacționa cu elementele jocului și apăsați tasta Space pentru a aprinde lanterna.

Joacă alte jocuri din seria Five Nights at Freddy's:

  1. Five Nights at Old Toy Factory 2020
  2. FNAF Horror At Home
  3. FNAF Burger
  4. FNAF: Night at the Dentist
  5. Five Nights at Freddy's 3
  6. Five Nights at Freddy’s 4
  7. Huggy Wuggy Shooter

Jocuri similare:

Îți place Five Nights at Freddys 2? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri FNAF pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat doar pe PC