Football Killer

Intră în universul jocului Football Killer și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu fotbal!

Fotbalul este un sport iubit de mulți și este unul dintre cele mai populare jocuri de echipă de pe planetă. Football Killer preia formula fotbalului și face din ea un joc de puzzle interesant. Printr-o varietate de niveluri, trebuie să îți folosești abilitățile de a șuta pentru a lovi toți jucătorii de pe ecran sau pentru a plasa mingea în poartă. Sau poate o combinație a celor două. Unele niveluri introduc chiar și diverse obstacole care te pot ajuta sau împiedica să progresezi. Cu lucruri precum țepi mortali sau mingi uriașe din ciment, va trebui să gândești repede pentru a trece la următoarea etapă.

Și în timp ce stăpânești arta de a lovi precis cu piciorul, îți antrenezi și conștiința spațială, pentru că trebuie să îți trasezi corect traiectoria dacă vrei să termini nivelul. Și să nu te aștepți să vezi aceleași provocări la nesfârșit, pentru că Football Killer va veni constant cu nivele noi și interesante pe care trebuie să le rezolvi.

Joacă fotbal așa cum nu ai mai jucat niciodată pe Jocurigratuite.ro și încearcă să termini toate nivelurile din Football Killer.

Jocuri similare:

Îți place Football Killer? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu fotbal pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.