Ghost Exterminator

Intră în universul jocului Ghost Exterminator și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu împuşcături!

Dacă îți place să te lupți cu monștrii periculoși, Ghost Exterminator de pe Jocurigratuite.ro este un joc excelent de încercat, pentru că nu duci lipsă de creaturi înfricoșătoare, dar ai și o rezervă nesfârșită de gloanțe pentru a extermina toți strigoii care sunt pe ecran. Dar nu lăsa muniția nelimitată să-ți dea impresia că poți să-ți croiești drum prin hoarda de demoni nemuritori fără nici un fel de considerații. Vei afla curând că, cu cât joci mai mult Ghost Exterminator, cu atât lucrurile devin mai dificile.

În esența sa, Ghost Exterminator este un joc cu împușcături, dar, în timp ce accentul este pus pe lovirea dușmanilor cu gloanțele tale, trebuie să te asiguri că nimerești doar fie dușmanii, fie monedele care se află pe ecran. Dacă nimerești pereții care înconjoară camera, va trebui să reîncepi nivelul. Iar acest lucru este ușor în primele nivele, deoarece inamicii stau în principal nemișcați sau se mișcă foarte încet, dar, cu cât progresezi mai mult, cu atât mișcările lor încep să fie mai insidioase, iar a fi capabil să le prezici mișcările va deveni o adevărată provocare. Și pentru că turela pe care o controlezi are și o perioadă în care trebuie să-și încarce muniția mortală, acest lucru adaugă de asemenea un alt nivel de dificultate, deoarece trebuie să ții cont și de această durată. După câteva runde, vei ști exact cât timp îți ia să pregătești și să tragi cu gloanțele, dar fii pregătit să fii copleșit de inamici în primele runde pe care le joci.

Grafica de la Ghost Exterminator ilustrează monștri înspăimântători, dar aceștia nu au nicio șansă în fața turelei masive pe care o stăpânești. Și chiar dacă muzica și sunetele îi conferă și ele lui Ghost Exterminator un aer de groază, acesta este atenuat de faptul că știi că, atâta timp cât îți păstrezi calmul, monștrii feroce nu-ți pot face rău. Iar dacă supraviețuiești pentru perioade mai lungi de timp, ajungi la niveluri în care apar monedele pe ecran. Dacă reușești să lovești cu succes aceste obiecte, le acumulezi și le poți folosi pentru a cumpăra arme mai devastatoare pentru a elimina totul de pe ecran.

Pune frica în tot felul de monștri când joci Ghost Exterminator pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Dacă joci pe un PC, poți folosi butonul stâng al mouse-ului pentru a da click fie în partea stângă a ecranului, fie în partea dreaptă a ecranului pentru a trage în acea direcție. Dacă utilizezi un dispozitiv mobil, trebuie să apeși pe oricare dintre părțile ecranului pentru a obține aceeași funcționalitate.

Jocuri similare:

Îți place Ghost Exterminator? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu împuşcături pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.