Halloween Archer

Intră în universul jocului Halloween Archer și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu împuşcături!

În Halloween Archer regulile sunt simple, trebuie să lovești cu arcul și săgeata toate obiectele care vin din partea de jos a ecranului. Să tragi cu arcul tău vine cu propriul set unic de provocări, una dintre cele principale fiind faptul că gravitația trage mereu săgețile în jos, iar tu trebuie să ții cont de această forță fizică la fiecare tragere pe care o faci. Din fericire, Halloween Archer te ajută puțin atunci când tragi, deoarece timpul încetinește în timp ce alegi cu atenție cel mai bun unghi.

Cum tema jocului este Halloween, te poți aștepta la o mulțime de dovleci și alte elemente care îți vor aminti cu siguranță de această sărbătoare înfricoșătoare. Și cel mai bun lucru este că poți juca Halloween Archer în orice moment al anului pe Jocurigratuite.ro, nu doar de Halloween!

Din fericire, ai o rezervă nesfârșită de săgeți, dar asta nu face ca jocul să fie mai ușor. Poate părea un pic mai greu, pentru că va trebui să te abții de la a lansa un baraj constant de săgeți spre ținta ta, strategie care, de cele mai multe ori, nu va funcționa, mai ales în ultimele niveluri.

Devino un mare arcaș în Halloween Archer și încearcă să obții un scor mare.

Cum se joacă

Apasă butonul stâng al mouse-ului pentru a începe să țintești, și mișcă mouse-ul în sus și în jos pentru a selecta unghiul de tragere. Dacă folosești un dispozitiv mobil, atinge ecranul pentru a începe să țintești și glisează în sus sau în jos pentru a seta unghiul.

Jocuri similare:

Îți place Halloween Archer? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu împuşcături pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.