Ghost Hunting Season

Intră în universul jocului Ghost Hunting Season și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu împuşcături!

Pregătește-ți pușca și curăță ecranul de fantome înfricoșătoare în Ghost Hunting Season, un joc similar cu jocul clasic Nintendo, Duck Hunt. La fel ca și în îndrăgitul joc menționat mai sus, scopul tău în Ghost Hunting Season este să elimini rapid toate fantomele care se plimbă pe ecran, asigurându-te în același timp că nu împuști din greșeală personajul vrăjitoarei prietenoase.

Grafica frumoasă și muzica veselă din Ghost Hunting Season îți vor încânta cu siguranță simțurile, dar nu sta prea mult timp să admiri peisajul, pentru că pe lângă o țintă bună trebuie să elimini rapid și fantomele. Dacă nu o faci, acestea vor scăpa și vor provoca tot felul de năzbâtii în întreaga lume. Pentru a trece la nivelul următor, ai un anumit număr de fantome pe care trebuie să le alungi, așa că trebuie să fii mereu atent la acest număr. Din fericire, pe Jocurigratuite.ro mai ai o șansă la victorie și poți încerca din nou nivelul!

Exersează-ți ținta atunci când joci Ghost Hunting Season pe Jocurigratuite.ro și vezi câte fantome poți înlătura.

Cum se joacă:

Deplasează reticulul, folosind fie tastele săgeată, fie WASD, peste fantomele care se află pe ecran. Odată ce ai una în vizor, apasă tasta SPACE pentru a trage cu pușca. Ai grijă să nu împuști vrăjitoarea care apare uneori pe ecran.

Jocuri similare:

Îți place Ghost Hunting Season? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu împuşcături pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.