Mafia Wars

Intră în universul jocului Mafia Wars și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu împuşcături!

Pune-ți pălăria de cowboy și pregătește-te de război! În Mafia Wars trebuie să lupți împotriva nenumăratelor valuri de soldați mafioți, care vor face tot ce le stă în putință pentru a te elimina. Și, după cum te-ai putea aștepta, au multă putere să vină să te atace, așa că nu-ți pierde concentrarea prea mult timp sau vei înota în curând cu peștii.

Pentru a lupta cu succes împotriva lor, trebuie să îți păstrezi calmul și să îți păstrezi poziția și să aștepți cu răbdare ca ei să ajungă în raza de acțiune a armei tale și apoi să îi dobori. Probabil că statul pe o poziție este menit să intimideze armata care vine după tine, dar poate deveni rapid înfricoșător. Dar nu te panica, pentru că ai o mulțime de prieteni care te pot ajuta. Acești prieteni sunt sub formă de diferite arme puternice, fiecare cu propriile sale puncte forte și puncte slabe. Dar, în cele din urmă, cel mai bine este să alegi pe cea care se potrivește cel mai bine personalității tale și cu care te simți cel mai confortabil. De asemenea, poți aduce în luptă aliați puternici care să te ajute să îți învingi inamicii.

Cu siguranță vei avea nevoie de tot ajutorul cu cât supraviețuiești mai mult, pentru că vor veni inamici mai puternici și te vor ataca, unii dintre ei fiind șefi de elită, care necesită toate abilitățile pe care le-ai învățat pentru a-i învinge. Acești șefi ar putea, de asemenea, să necesite strategii speciale, așa că asigură-te că te adaptezi la provocarea pe care aceștia o aduc.

Pregătește-te să te distrezi pe Jocurigratuite.ro și să te aperi în Mafia Wars!

Jocuri similare:

Îți place Mafia Wars? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu împuşcături pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.