Mafia Wars

Intră în universul jocului Mafia Wars și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu împuşcături!

Pune-ți pălăria de cowboy și pregătește-te de război! În Mafia Wars trebuie să lupți împotriva nenumăratelor valuri de mafioți, care vor face tot ce le stă în putință pentru a te elimina.

Pentru a lupta împotriva lor, trebuie să îți păstrezi calmul și să rămâi într-un singur loc și să aștepți cu răbdare ca aceștia să ajungă în raza de acțiune a armei tale și apoi să îi dobori. Poți selecta dintr-o mare varietate de arme, fiecare cu propriile puncte forte și puncte slabe. În cele din urmă, cel mai bine este să alegi cea care se potrivește cel mai bine personalității tale. De asemenea, poți să aduci în luptă aliați puternici care să te ajute să îți învingi inamicii.

Cu siguranță vei avea nevoie de tot ajutorul cu cât supraviețuiești mai mult, pentru că vor veni inamici mai puternici care te vor ataca, unii dintre ei fiind șefi de elită, care necesită toate abilitățile pe care le-ai învățat pentru a-i învinge.

Pregătește-te să te distrezi pe Jocurigratuite.ro și joacă Mafia Wars!

Jocuri similare:

Îți place Mafia Wars? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu împuşcături pentru o experiență nouă și de neuitat!