Duck Hunter

Intră în universul jocului Duck Hunter și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu împuşcături!

A început sezonul de vânătoare de rațe pe Jocurigratuite.ro și uneori trebuie să controlezi populația de rațe folosind pușca. În Duck Hunter intri în pielea unui vânător care trebuie să doboare cât mai multe rațe înainte ca rațele să scape. După cum te-ai aștepta, rațele sunt agile, iar capacitatea lor de a scăpa este mult sporită de faptul că pot zbura. Așa că poți fi sigur că dacă reflexele tale nu sunt pregătite nu vei putea să-ți nimerești țintele.

Dar nu te grăbi prea tare când apeși pe trăgaci, pentru că dacă împuști câinele care apare uneori pe ecran, atunci va trebui să reîncepi nivelul. Așa că nu uita, este vorba de un echilibru între viteză și o țintire atentă. Dacă pierzi prea mult timp și nu nimerești numărul necesar de rațe pentru un anumit nivel, nu vei putea trece la runda următoare.

Pregătește-te pentru un joc de împușcat rapid când joci Duck Hunter pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Controlează reticulul, fie folosind tastele săgeată sau WASD, și deplasează-l peste rațele care apar pe ecran. Odată ce ai una în vizor, apasă tasta SPACE pentru a trage cu pușca. Nu împușca câinele care apare uneori pe ecran.

Jocuri similare:

Îți place Duck Hunter? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu împuşcături pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.