Cowboy Saloon Defence

Intră în universul jocului Cowboy Saloon Defence și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu împuşcături!

Pune-ți cizmele și pălăria de cowboy, pentru că Jocurigratuite.ro te duce în Vestul Sălbatic cu Cowboy Saloon Defence. Aici vei juca în rolul unui cowboy care trebuie să-și protejeze cârciuma preferată de inamicii care se apropie. Așa cum te-ai aștepta de la un joc plasat la frontiera americană, sunetele revolverului vor tuna în cer și puterea sa imensă se va dovedi a fi o metodă destul de eficientă pentru a ține la distanță pe dușmanii tăi. Și vei avea nevoie de toată puterea de foc pe care o poți obține în Cowboy Saloon Defence, pentru că lucrurile pot scăpa de sub control destul de repede, mai ales în nivelurile ulterioare, unde mai mulți inamici vin să te atace. Pentru a te ajuta în defensivă, există un sistem de upgrade care apare la sfârșitul fiecărui nivel, unde poți îmbunătăți una dintre principalele caracteristici ale personajului tău: puterea împușcăturilor, precizia țintirii (inițial îți tremură puțin mâna de la tot ce urmează să se întâmple), numărul de gloanțe pe care le poți purta înainte de a fi nevoie să reîncarci și viteza cu care poți trage gloanțele.

Pentru a putea face îmbunătățiri în toate aceste domenii vitale, trebuie să tragi în monedele pe care le aruncă inamicii. Dar ai grijă, pentru că fiecare împușcătură pe care o faci pentru a colecta monede este o împușcătură în minus pe care o poți face pentru a învinge un adversar care se apropie, așa că în fiecare moment ai tot felul de mici decizii pe care trebuie să le iei rapid în considerare. Și pentru că inamicii vin cu o varietate de comportamente și caracteristici, ai o mulțime de lucruri de luat în considerare la fiecare împușcătură pe care o execuți. Unii dușmani se pot mișca pe diagonală, obligându-te să iei în calcul această mișcare și să le prezici traiectoria, unii dintre ei sunt foarte rapizi, unii explodează când mor, în timp ce alții pur și simplu au nevoie de multe gloanțe pentru a fi învinși. Iar în Cowboy Saloon Defence poți avea diferite tipuri de inamici care vin spre tine în același timp, așa că trebuie să prioritizezi rapid și să fii cât mai eficient cu mișcările tale, pentru că până și schimbarea țintei durează destul de mult, iar fiecare secundă contează.

Din fericire, nu trebuie să tragi manual, deoarece fiecare împușcătură este efectuată automat, iar viteza cu care poți trage este determinată de caracteristica ratei de foc a personajului tău. În nivelurile ulterioare există o mulțime de lucruri pe care trebuie să le gestionezi, iar capacitatea de a alege care este cel mai bun curs de acțiune va determina dacă vei supraviețui pentru o nouă rundă sau nu. Trebuie să ataci un anumit inamic care reprezintă cea mai iminentă amenințare, să tragi spre niște monede pentru a le colecta, sau să schimbi direcția de ochire, acțiune care te face să pierzi momente prețioase atunci când nu tragi spre nimic? Găsirea ordinii corecte a acțiunilor îți asigură supraviețuirea.

Pleacă într-o călătorie în Vestul Sălbatic cu ajutorul lui Jocurigratuite.ro când joci Cowboy Saloon Defence.

Cum se joacă

În Cowboy Saloon Defence trebuie doar să controlezi direcția spre care țintește arma ta, precum și să selectezi upgrade-urile potrivite. Ambele acțiuni pot fi făcute cu ajutorul butonului stâng al mouse-ului, dacă joci pe un PC, sau prin atingerea ecranului, dacă folosești un dispozitiv mobil.

Jocuri similare:

Îți place Cowboy Saloon Defence? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu împuşcături pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.