HexAquatic Kraken

Intră în universul jocului HexAquatic Kraken și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri match 3!

Călătorește în adâncurile misterioase și fabuloase când joci HexAquatic Kraken pe Jocurigratuite.ro, și testează-ți abilitățile de conștientizare spațială. În HexAquatic Kraken trebuie să scanezi rapid grila, care are forma unui hexagon, și să conectezi toate creaturile acvatice care sunt de același tip. Dar țineți cont de cuvântul rapid menționat mai sus, pentru că nivelurile au o limită de timp, iar dacă vă ia prea mult timp, va trebui să reporniți. De exemplu, chiar în al doilea nivel din HexAquatic Kraken trebuie să învingi un kraken puternic, care nu te va lăsa să te grăbești să găsești animalele potrivite. Așadar, scanează repede dacă vrei să îți continui călătoria.

Din fericire, nu trebuie să învingi monștri mitici puternici în fiecare nivel, iar în unele niveluri trebuie doar să atingi o anumită cantitate de puncte sau să potrivești un număr de creaturi, cum ar fi 20 de rechini. Faptul că fiecare nivel îți poate aduce noi provocări face ca experiența HexAquatic Kraken să fie una proaspătă, iar modul în care regulile se schimbă constant te va ține mereu în suspans. Nevoia de a te adapta constant aduce un nou nivel de provocare pentru acest tip de joc, iar fundalurile și temele subacvatice frumoase îți vor pune un zâmbet pe față.

Obține un scor mare și distrează-te pe Jocurigratuite.ro și joacă HexAquatic Kraken.

Cum se joacă

Apăsați butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta creaturile și, cu butonul apăsat, trageți o linie între animalele potrivite. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți ecranul și țineți degetul apăsat în loc.

Jocuri similare:

Îți place HexAquatic Kraken? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri match 3 pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.