Epic Blast

Intră în universul jocului Epic Blast și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri match 3!

Dacă vă place mitologia greacă, atunci ați auzit cu siguranță de Zeus, regele zeilor din panteonul grec. În calitate de conducător al Muntelui Olimp, puterile sale erau mari, iar puterile sale mărețe de fulgere erau lucruri de legendă. Un singur fulger aruncat din mâinile sale putea să distrugă totul. În Epic Blast ai ocazia să joci un joc distractiv de tip match 3, plasat în mitologia greacă. Decorul nu înseamnă doar că vei întâlni obiecte familiare acestui mediu, și chiar dacă vei avea ocazia să vezi tot felul de cupe de lux și căști spartane, nu asta este ceea ce diferențiază Epic Blast de alte astfel de jocuri din acest gen popular. Ceea ce face ca Epic Blast să se deosebească sunt puterile fulgerătoare care pot apărea pe ecran, care cu siguranță te pot ajuta să îl cureți mult mai repede. Ai putea spune că Zeus te ajută să câștigi nivelurile.

Bineînțeles, regulile altor jocuri match 3 sunt prezente și în Epic Blast, și trebuie în continuare să formezi o linie dreaptă de trei sau mai multe dintre aceste obiecte pentru a le elimina de pe tablă. Dar, regulile se mai întâmplă un pic atunci când îl ai pe atotputernicul Zeus care te ajută. Astfel, dacă reușești să potrivești patru elemente, un fulger va apărea pe acea linie și va elimina toate elementele de pe ea, iar dacă reușești să elimini cinci sau mai multe elemente, fulgerul va lovi peste tablă și va distruge fiecare element pe care l-ai potrivit. Pe lângă faptul că primești bonusuri de fulgere la potriviri, Zeus a plantat fulgere pe tablă, iar tu le poți folosi pentru a elimina rapid orice rând sau coloană pe care o dorești. Dar fii atent, pentru că această acțiune schimbă foarte mult configurația tabloului de joc, așa că ia întotdeauna în considerare acest lucru.

Joacă un joc distractiv de match 3 pe Jocurigratuite.ro, într-un cadru unic și fantastic, și bucură-te de Epic Blast.

Cum se joacă

Folosiți butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta un element de pe tablă și, în timp ce țineți apăsat acest buton, trageți-l fie în sus, fie în jos, spre stânga sau spre dreapta, apoi eliberați-l pentru a plasa elementul respectiv în noul său loc. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți ecranul în loc de mouse și eliberați-l pentru a muta acel element.

Jocuri similare:

Îți place Epic Blast? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri match 3 pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.