Skydom Reforged

Intră în universul jocului Skydom Reforged și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri match 3!

În regatul magic Skydom Reforged te poți aștepta la o mulțime de acțiune captivantă de tip match 3, dar acest joc special de match 3 adaugă opțiunea de a-ți testa abilitățile împotriva altor jucători umani. În acest fel, puteți decide și vedea cine este cel mai bun. Îți poți arăta abilitățile în sute de niveluri, cu decoruri unice și interesante, toate cu efecte spectaculoase și o mulțime de obiecte care așteaptă să fie potrivite. Regulile din Skydom Reforged s-ar putea să vă fie deja cunoscute, mai ales dacă ați jucat deja originalul Skydom pe Jocurigratuite.ro, sau dacă ați jucat un alt joc match 3 pe care îl puteți găsi aici. Pentru a câștiga puncte și a avansa în nivel, trebuie să potrivești 3 piese de aceeași culoare. Bineînțeles, dacă reușești să potrivești mai mult de trei la un loc, primești puncte suplimentare. Faci acest lucru asigurându-te că toate sunt pe același rând. Pentru a adăuga un pic mai multă provocare în joc, Skydom Reforged te pune, de asemenea, să îndeplinești diverse alte sarcini distractive.

De asemenea, asigurați-vă că sunteți atenți la obiectele speciale care pot apărea pe tablă, obiecte care vă pot crește considerabil șansele de câștig. Un astfel de element este o piatră prețioasă care, atunci când este asortată cu alte piese de aceeași culoare, va șterge o linie dreaptă de piese, indiferent de culoarea lor. Skydom Reforged pune accentul pe viteză, așa că va trebui să vă asigurați că puteți folosi orice avantaj pe care îl aveți pentru a obține cât mai multe puncte cât mai repede. Iar dacă iei în calcul faptul că poți vedea progresul celuilalt jucător pe un alt ecran, în partea stângă a ecranului, tensiunea de a face cât mai multe meciuri crește automat.

Bucură-te de o călătorie relaxantă în regatul Skydom atunci când joci Skydom Reforged pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Apăsați butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta și a muta obiectele în sus, în jos, la stânga sau la dreapta. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți în schimb ecranul.

Joacă alte jocuri din seria skydom:

  1. Skydom

Jocuri similare:

Îți place Skydom Reforged? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri match 3 pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.