Candy Match Saga

Intră în universul jocului Candy Match Saga și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri match 3!

Cu mai multe dulciuri decât oricine poate suporta, Candy Match Saga este un joc care va încânta pe oricine care apreciază unele bunătăți zaharoase. Asigură-te doar că nu te joci pe stomacul gol! În Candy Match Saga obiectivul tău este să creezi linii drepte de dulciuri de același tip, lucru care le va elimina de pe tablă. Pentru a stăpâni cu adevărat jocul, va trebui să plănuiești mișcările din timp, deoarece golurile lăsate de elementele eliminate vor fi rapid înlocuite de dulciurile de deasupra. Aplicând puțină strategie la mutările tale, poți elimina cantități uriașe de pe tablă cu o singură mișcare.

Poți deplasa bomboanele în direcțiile stânga, dreapta, sus și jos, așa că ai o oarecare libertate în ceea ce privește modul în care poți manipula tabla. Și, de asemenea, trebuie să fii destul de rapid în a depista grupurile potrivite care pot fi potrivite, deoarece în partea stângă a ecranului există o bară care se umple de fiecare dată când reușești să cureți tabla, dar se și epuizează încet dacă nu reușești să obții niciun punct. Odată ce bara este goală, trebuie să reîncepi nivelul. Dar, odată ce îți atingi ritmul și vezi cum se elimină de pe tablă bucăți uriașe de pe masă, vei vedea că scorul crește rapid.

Jocuri ca Candy Match Saga sunt cunoscute ca fiind o alegere excelentă pentru atunci când nu ai mult timp la dispoziție, dar totuși vrei o pauză rapidă. Cu regulile lor simple și comenzile ușoare, poți să te apuci rapid și să joci o rundă scurtă ori de câte ori ai ceva timp liber. Grafica este bogată în culori, iar muzica este optimistă, astfel încât acestea îți pot insufla cu adevărat o doză de relaxare în timpul zilei. Iar pe Jocurigratuite.ro le poți accesa oricând dorești, atâta timp cât ai o conexiune activă la internet.

Relaxează-te pe Jocurigratuite.ro cu Candy Match Saga!

Cum se joacă

Apasă pe elemente și menține apăsat butonul stâng al mouse-ului în timp ce îl miști în direcțiile stânga, dreapta, sus sau jos pentru a le schimba poziția, dacă folosești un PC. Pe un dispozitiv mobil trebuie să atingi ecranul pentru a selecta un element și să-l tragi în oricare direcție pentru a-l muta pe tablă.

Jocuri similare:

Îți place Candy Match Saga? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri match 3 pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.