Crush Master Farmland

Intră în universul jocului Crush Master Farmland și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri match 3!

Pregătește-te să vezi cantități uriașe de fructe delicioase când joci Crush Master Farmland, dar asigură-te că joci după ce ai mâncat, pentru că altfel va fi greu să te concentrezi pe joc. În Crush Master Farmland trebuie să dai click pe grupuri de fructe pentru a le elimina de pe ecran, într-o minunată explozie de bunătăți zaharoase.

De fiecare dată când un grup de fructe este îndepărtat de pe ecran, o altă stivă de fructe va cădea în locul lor. Trebuie să ții cont de acest lucru, pentru că îți poți ajusta strategia în consecință, iar dacă ești atent poți elimina stive uriașe de fructe dintr-un singur clic. Și pe lângă o strategie bună, poți folosi și obiecte utile pentru a te ajuta să eliberezi tabloul de joc.

Pregătește-te să depistezi grămezile de fructe când joci {joculName} pe Jocurigratuite.ro și distrează-te.

Cum se joacă

Selectează, fie cu ajutorul mouse-ului, fie atingând pe ecran, stive de fructe pentru a le elimina de pe ecran. Obține scoruri mari prin eliminarea unor cantități mari de fructe deodată.

Jocuri similare:

Îți place Crush Master Farmland? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri match 3 pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.