Yummy Tales 2

Intră în universul jocului Yummy Tales 2 și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri match 3!

Yummy Tales s-a întors și este mai bun ca niciodată! Pregătește-te pentru o nouă supraîncărcare de drăgălășenie și alătură-te animalelor adorabile de pe câmpurile superbe din Yummy Tales într-o aventură distractivă. Grafica frumoasă cu care poate te-ai obișnuit de la Yummy Tales este prezentă în această continuare a seriei, muzica veselă a revenit, iar regulile distracției sunt în continuare aceleași.

Yummy Tales 2 este un joc foarte relaxant, pe care îl poți juca ori de câte ori vrei să te relaxezi și să-ți limpezești mintea. Pentru a progresa prin niveluri tot ce trebuie să faci este să te joci cu configurația plăcii în așa fel încât să potrivești trei legume sau fructe de același tip în linie dreaptă. În acest fel, le vei elimina de pe tablă.

Cu peste 900 de nivele de rezolvat, vei avea șansa să stăpânești regulile și să devii un adevărat expert în Yummy Tales 2. În plus, există, de asemenea, misiuni și provocări zilnice de care te poți bucura, extinzând și mai mult puzzle-urile pe care le poți termina.

Revino în lumea Yummy Tales pe Jocurigratuite.ro și redescoperă bucuria acestui joc plin de fericire!

Jocuri similare:

Îți place Yummy Tales 2? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri match 3 pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.