Magic Match

Intră în universul jocului Magic Match și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri match 3!

Călătorește într-un regat magic și pașnic și antrenează-ți abilitățile de observație când joci Magic Match, un joc distractiv plin de culori pline de viață. Pentru a câștiga în Magic Match trebuie să găsești cel puțin două elemente de același tip, care, de asemenea, se află unul lângă celălalt, și să dai click pe unul dintre ele. Acest lucru le va elimina de pe tabla de joc și, de asemenea, va schimba configurația platoului. Acest lucru asigură că există și un pic de strategie implicată.

Pentru a te ajuta la eliberarea tablei de joc există, de asemenea, diverse elemente pe care le poți selecta. Lucruri cum ar fi bombe, care vor curăța o zonă mică din apropierea lor, sau o rachetă care curăță totul în linie dreaptă.

Și pentru că provocarea face întotdeauna lucrurile un pic mai distractive, în Magic Match există unele condiții pe care trebuie să le îndeplinești pentru a avansa la nivelul următor. În colțul din stânga sus al ecranului vei vedea câte dale de un anumit tip trebuie să elimini, iar în partea de sus, în mijlocul ecranului, ai numărul maxim de mutări pe care ai voie să le faci.

Descoperă un alt joc relaxant pe Jocurigratuite.ro și încearcă să golești tabla de joc în cât mai puține mutări posibile.

Jocuri similare:

Îți place Magic Match? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri match 3 pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.