Crush Masters Zoo Fun

Intră în universul jocului Crush Masters Zoo Fun și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri match 3!

În Crush Masters Zoo Fun regulile sunt simple, iar premisa este una încântătoare: fiecare nivel îți oferă o tablă (care are întotdeauna o configurație diferită) plină de desene drăguțe de animale. Pentru a avansa în joc și a trece prin toate nivelurile din Crush Masters Zoo Fun trebuie să dai clic pe grupuri de animale, până când reușești să elimini de pe tablă cantitatea necesară, care este indicată sub fiecare pictogramă a creaturii drăguțe, situată în partea superioară a ecranului.

Pentru a adăuga un pic mai multă provocare la joc, trebuie să ajungi la aceste numere și să îți îndeplinești sarcinile într-un anumit număr de mișcări, așa că asigură-te că te gândești înainte de a face selecția. Fiecare grup pe care îl elimini de pe tablă va crea un gol în tablă, care va fi umplut de câteva elemente noi aleatorii în locul său și va schimba complet configurația tabloului. Dar Crush Masters Zoo Fun îți dă o mână de ajutor sub forma unor elemente speciale care, odată selectate, vor elibera o parte din planșă. Dacă reușești să maximizezi puterile acestor elemente, vei ajunge mult mai repede la obiectivul nivelului. Dar ai grijă, pentru că puterea acestor elemente afectează o mare parte din nivel și, dacă nu le folosești cu înțelepciune, ar putea crea mai multe probleme.

Combină strategia și îndemânarea pentru a progresa prin nivelurile din Crush Masters Zoo Fun și joacă-l pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Dacă utilizezi un calculator, folosește butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta elementele jocului. Dacă folosești un dispozitiv mobil, atinge ecranul pentru a face aceste selecții.

Jocuri similare:

Îți place Crush Masters Zoo Fun? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri match 3 pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.