Jewel Shuffle

Intră în universul jocului Jewel Shuffle și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri match 3!

Jewel Shuffle este un joc clasic de match 3 dar este un joc de match 3 care, așa cum sugerează și titlul, este plin de tot felul de bijuterii neprețuite. De la diamante la tot felul de alte pietre prețioase, Jewel Shuffle este o sărbătoare vizuală pentru oricine se bucură de lucrurile strălucitoare. Dar grafica este doar un aspect al jocului, pentru că, în timp ce decorul jocului este unul orbitor, gameplay-ul este ceea ce vă va face să reveniți la Jewel Shuffle.

Scopul jocului Jewel Shuffle este de a deplasa bijuteriile de pe ecran în așa fel încât cel puțin trei bijuterii de același tip să se afle pe același rând. Deși la început acest lucru ar putea părea destul de ușor, dar dacă vrei să obții cele mai mari scoruri, va trebui să aplici o anumită strategie în modul în care te deplasezi pe tablă, deoarece fiecare element pe care îl elimini de pe tablă eliberează calea pentru ca altele să cadă în spațiul gol. Astfel, configurația tabloului de joc se schimbă în mod constant, așa că, dacă nu țineți cont de acest lucru, vă puteți pierde rapid în toate schimbările care urmează. Un alt aspect de care ar trebui să țineți cont atunci când vă gândiți la ce meciuri să urmăriți sunt obiectele speciale care se află pe tablă. Odată ce reușești să faci o potrivire cu ele, acestea pot aplica diverse efecte, cum ar fi aruncarea în aer a altor elemente pe o rază scurtă în jurul lor, sau un altul care doar șterge elementele în linie dreaptă.

Pe măsură ce continui să faci potriviri și să cureți tabla, o bară se umple încet în partea de sus a ecranului. Odată ce acea bară este umplută, vei ajunge la nivelul următor și îți vei continua aventura în Jewel Shuffle.

Bucură-te de o experiență relaxantă de match 3 pe Jocurigratuite.ro și distrează-te cu Jewel Shuffle.

Cum se joacă

Folosiți butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta și a muta bijuteriile în sus, la stânga, la dreapta sau în jos. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți în schimb ecranul.

Jocuri similare:

Îți place Jewel Shuffle? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri match 3 pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.