Hidden Magic OG

Intră în universul jocului Hidden Magic OG și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu obiecte ascunse!

În acest joc cu obiecte ascunse de pe Jocurigratuite.ro sarcina ta este să-l ajuți pe alchimist să găsească toate obiectele importante care sunt plasate în partea de jos a ecranului. În materie de magie, timpul este esențial, așa că va trebui să fii destul de rapid, pentru că, dacă îți ia prea mult timp, va trebui doar să reîncepi nivelul. Din fericire, este destul de ușor să navighezi în mediul 3D detaliat din Hidden Magic OG, și chiar dacă nu reușești să găsești toate obiectele în limita de timp, poți oricând să încerci din nou pe Jocurigratuite.ro. Provocarea va fi în continuare acolo, iar distracția și emoția de a găsi obiectele sunt întotdeauna prezente.

De-a lungul celor 42 de nivele, Hidden Magic OG îți cere să găsești tot felul de obiecte, de la ingrediente pentru poțiuni, la tot felul de flacoane care sunt necesare pentru a finaliza orice proces misterios pe care alchimistul trebuie să îl finalizeze. Doar un jucător răbdător poate reuși în Hidden Magic OG, dar chiar dacă s-ar putea să nu începeți ca o persoană răbdătoare, Hidden Magic OG v-ar putea ajuta să vă relaxați mai mult. La urma urmei, atmosfera din Hidden Magic OG este una destul de relaxantă, și s-ar putea chiar să vă amintească de un basm sau de o altă poveste fantastică similară. Grafica 3D stilizată ajută, de asemenea, să vă cufundați în această lume.

Găsește obiecte ascunse, testează-ți abilitățile de conștientizare spațială și distrează-te atunci când joci Hidden Magic OG pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Folosiți butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta obiectele pe care trebuie să le găsiți. Apăsați butonul stâng al mouse-ului și deplasați mouse-ul pentru a muta camera în jurul dumneavoastră. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți ecranul pentru a selecta obiectele și trageți camera cu degetul.

Jocuri similare:

Îți place Hidden Magic OG? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu obiecte ascunse pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.