Hidden Cats: Detective Agency

Intră în universul jocului Hidden Cats: Detective Agency și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu obiecte ascunse!

Găsește pisicile ascunse fiind deosebit de atent la mediul înconjurător, descoperind indicii și urmărind toate pistele pe care le găsești atunci când joci Hidden Cats: Detective Agency pe Jocurigratuite.ro. Permiteți-vă să vă cufundați în această lume frumos stilizată, care vă aduce o atmosferă unică și interesantă, și simțiți emoția de a găsi toate pisicile din scenă. Așa cum v-ați aștepta de la aceste creaturi foarte inteligente, pisicile din Hidden Cats: Detective Agency se ascund în tot felul de locuri, și numai cei mai tenace și răbdători detectivi de pisici vor putea să le localizeze pe toate.

Fie că te uiți sub un teanc de portocale, fie că te uiți în spatele cuiva sau pur și simplu observi un pisoi bine ascuns, aproape camuflat, provocarea din Hidden Cats: Detective Agency este mereu prezentă, iar tu va trebui să fii atent dacă vrei să ai succes. Iar dacă vedeți că întâmpinați dificultăți în a găsi o pisică, puteți cere un indiciu jocului. Indiciul nu vă va arăta direct locația pisicii, dar ar trebui să vă ghideze în direcția corectă. În timp ce intri în pielea lui Faye și cu ajutorul prietenului tău de încredere și prietenos, Carrot, veți porni împreună într-o călătorie distractivă pentru a găsi toate pisicile ascunse.

Explorați orașe frumoase și găsiți toate pisicile ascunse atunci când jucați Hidden Cats: Detective Agency pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Folosiți butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta pisicile de pe ecran sau pentru a interacționa cu alte elemente ale jocului (diverse elemente din scenă sau butonul Clue).

Jocuri similare:

Îți place Hidden Cats: Detective Agency? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu obiecte ascunse pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat doar pe PC