Idle Arks: Sail and Build

Intră în universul jocului Idle Arks: Sail and Build și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri 3d!

În Idle Arks: Sail and Build vei construi o mare arcă și vei naviga pe mări. Și dacă îți place povestea lui Noe, atunci Idle Arks: Sail and Build este o ocazie excelentă pentru tine de a experimenta cum trebuie să fi fost construirea unei mari corăbii, provocările, precum și triumfurile și satisfacțiile acestui efort.

Cu o grafică 3D imersivă, lumea din Idle Arks: Sail and Build este adusă la viață, iar muzica și sunetele îți vor capta și ele atenția și te vor atrage mai aproape de această experiență unică. Sarcina ta este să colectezi cât mai multe materiale pe care le poți găsi pentru a construi o navă robustă, iar apoi să populezi această navă cu oricine găsești. Aceste sarcini ar putea părea dificile, dar marea bucurie pe care o vei avea după ce vei reuși să îți construiești nava va fi cu siguranță pe măsură.

Joacă un joc distractiv și relaxant pe Jocurigratuite.ro și explorează mările vaste ale Idle Arks: Sail and Build.

Jocuri similare:

Îți place Idle Arks: Sail and Build? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri 3D pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.