Jigsaw

Intră în universul jocului Jigsaw și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri puzzle jigsaw!

Asortează piesele împrăștiate pe tablă și află ce imagine minunată creezi când joci Jigsaw. Majoritatea jocurilor necesită o anumită cantitate de răbdare, dar jocurile de puzzle testează de obicei cel mai mult această trăsătură importantă, deoarece trebuie să scanezi constant tabla și trebuie să ții cont de toate combinațiile posibile care pot rezulta. Și să nu uităm că unele piese arată foarte asemănătoare între ele, așa că ochiul tău pentru detalii trebuie să fie deosebit de ascuțit pentru a observa diferențele.

Jigsaw are implementat și un cronometru, iar acest lucru adaugă un pic de intensitate jocului și asigură că nu poți sta prea mult timp pentru a găsi soluția. De asemenea, jocul are o funcție de zoom in și zoom out, pe care o poți folosi pentru a obține o perspectivă diferită a problemei, ceea ce ajută mereu.

Pune laolaltă toate piesele din Jigsaw și joacă încă un joc de puzzle distractiv pe Jocurigratuite.ro.

Jocuri similare:

Îți place Jigsaw? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria Jocuri puzzle jigsaw pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.