Jigsaw Collections

Intră în universul jocului Jigsaw Collections și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri puzzle jigsaw!

În Jigsaw Collections ai șansa de a rezolva o mulțime de puzzle-uri diferite, acoperind diferite fundaluri și peisaje care îți taie respirația. Te poți bucura de jocul relaxant pe care ți-l oferă puzzle-urile pe Jocurigratuite.ro, și ori de câte ori te simți stresat poți încerca să uiți de griji pentru câteva momente și să încerci să pui cap la cap diferitele imagini. Rezolvarea acestor puzzle-uri necesită perseverență și răbdare, dar le poți rezolva în ritmul tău propriu. Nu există dușmani sau capcane care să încerce să te oprească în Jigsaw Collections. Pentru a te ajuta, poți selecta, de asemenea, dintr-o varietate de dificultăți, în care numărul de piese pe care trebuie să le pui laolaltă se schimbă. Și, dacă vă dați seama că nu aveți timp să terminați un puzzle într-o singură sesiune, vă puteți întoarce oricând mai târziu pe Jocurigratuite.ro și să reluați

.

Dacă aveți nevoie de ajutor suplimentar, Jigsaw Collections are și o opțiune de Ajutor, pe care o puteți activa oricând, pentru a vă scoate dintr-o situație deosebit de dificilă. Dar ai grijă, poți folosi această opțiune doar de 10 ori în timpul unei runde, așa că folosește-o cu grijă. Din fericire, puteți vedea întotdeauna care este imaginea țintă, dacă uitați. Și puteți, de asemenea, să măriți sau să micșorați imaginea, dacă aveți nevoie de o perspectivă mai bună a puzzle-ului din fața dvs.

Asamblează piesele de puzzle și bucură-te de un alt joc distractiv și relaxant pe Jocurigratuite.ro atunci când joci Jigsaw Collections.

Cum se joacă

Folosiți mouse-ul din stânga pentru a selecta și pentru a vă deplasa în jurul pieselor de puzzle, dacă jucați de pe un PC. Dacă folosiți un dispozitiv mobil pentru a juca, atingeți piesele și, cu degetul ținut apăsat pe ecran, deplasați piesele peste.

Jocuri similare:

Îți place Jigsaw Collections? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria Jocuri puzzle jigsaw pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.