King Solitaire

Intră în universul jocului King Solitaire și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri solitaire!

King Solitaire este un joc simplu de solitaire în care obiectivul tău este de a crea teancuri de cărți care au aceeași culoare. Modul de joc constă în încercarea de a adăuga un număr inferior celui de pe tablă și care are, de asemenea, o culoare diferită. Este o modalitate excelentă de a-ți testa abilitățile și, de asemenea, poți retrage cărți dacă dorești, ceea ce contribuie la sporirea experienței.

Jocul urmărește, de asemenea, câte mutări ai făcut pentru a finaliza totul, și ai și un cronometru și un tablou de bord. Îți permite să te urmărești pe tine însuți cât de mult poți, și aduce, de asemenea, o experiență foarte plăcută și plină de satisfacții.

De fiecare dată când jucați King Solitaire începeți cu o tablă diferită, așa că posibilitățile sunt nelimitate. Cu siguranță veți găsi King Solitaire foarte distractiv, deoarece există întotdeauna ceva nou și interesant de care să vă bucurați. Dacă vă plac jocurile de solitaire sau doar jocurile de cărți în general, King Solitaire aduce o schimbare frumoasă și chiar doriți să găsiți noi modalități de a vă îmbunătăți scorul. Încearcă-l pe Jocurigratuite.ro chiar acum și distrează-te cu o experiență de solitaire distractivă și interesantă.

Cum se joacă

Folosiți butonul stâng al mouse-ului pentru a interacționa cu elementele de joc, dacă folosiți un PC. Dacă sunteți pe un dispozitiv mobil, trebuie să atingeți ecranul pentru a interacționa cu jocul.

Jocuri similare:

Îți place King Solitaire? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri solitaire pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.