Tripeaks Solitaire

Intră în universul jocului Tripeaks Solitaire și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri solitaire!

Obiectivul tău principal în Tripeaks Solitaire este să te asiguri că elimini toate cărțile de pe tablă. Faceți clic pe cărțile care au un rang mai mare sau mai mic, iar apoi trebuie să respectați valoarea cărții în grămada de deșeuri. În cazul în care nu ai nicio potrivire, poți merge mai departe și să transformi o nouă carte în acel teanc de cărți. Ceea ce face ca Tripeaks Solitaire să fie amuzant este faptul că de fiecare dată ai diferite moduri de a juca și de a te distra.

De asemenea, puteți să reîncepeți cu un pachet nou și să vedeți cât de bine vă descurcați în acel moment. Este inteligent pentru că îți permite să aduci ceva nou în amestec, onorând în același timp abordarea unică a jocului original. În același timp, Tripeaks Solitaire este foarte intens și distractiv, creativ și plăcut.

Oamenii iubesc Tripeaks Solitaire pentru că este unul dintre acele jocuri în care îți poți testa abilitățile, dar și să te relaxezi și să te relaxezi în timp ce faci naveta, de exemplu. Dacă doriți o abordare unică a popularului joc de solitaire, experiența Tripeaks Solitaire este cu siguranță ceva ce trebuie să verificați. Puteți juca Tripeaks Solitaire chiar acum pe Jocurigratuite.ro!

Cum se joacă

Folosiți butonul stâng al mouse-ului pentru a interacționa cu elementele de joc dacă folosiți un PC. Dacă sunteți pe un dispozitiv mobil, trebuie să atingeți ecranul pentru a interacționa cu jocul.

Jocuri similare:

Îți place Tripeaks Solitaire? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri solitaire pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.