Scorpion Solitaire

Intră în universul jocului Scorpion Solitaire și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri solitaire!

Scorpion Solitaire este un tip de joc de cărți distractiv, care a trecut testul timpului și a oferit nenumărate ore de divertisment pentru o mulțime de oameni care doresc să scape de plictiseală din întreaga lume. Regulile sale simple și grafica simplă, dar eficientă, se pot dovedi a fi exact ceea ce aveți nevoie ori de câte ori aveți nevoie să evadați pentru câteva momente și să vă relaxați într-un mod distractiv, dar provocator.

Regulile sunt aceleași pe care le cunoașteți deja de la alte jocuri populare de Solitaire, iar voi trebuie să stivuiți cărțile în ordinea rangului lor. Dar familiaritatea cu regulile este un lucru bun în cazul Scorpion Solitaire, deoarece înseamnă că este o alegere excelentă atunci când vrei să joci ceva de care cunoști regulile. În plus, faptul că nu-ți solicită reflexele este, de asemenea, un lucru bun, pentru că poți face alte lucruri în timp ce joci jocul. Iar cele trei niveluri diferite de dificultate îți oferă suficiente opțiuni de personalizare pentru a te asigura că ai parte de o provocare pe măsură.

Jucați un joc clasic de Scorpion Solitaire pe Jocurigratuite.ro și vedeți câte puncte puteți obține.

Cum se joacă

Dacă vă aflați pe un PC, folosiți butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta și muta cărțile, iar dacă folosiți un dispozitiv mobil atingeți ecranul pentru a interacționa cu jocul.

Jocuri similare:

Îți place Scorpion Solitaire? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri solitaire pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.