Klondike Solitaire Classic

Intră în universul jocului Klondike Solitaire Classic și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri solitaire!

Klondike Solitaire Classic este unul dintre acei clasici incredibili care nu se demodează niciodată. Acesta este un joc în care trebuie să încerci să tragi cărțile pe teancuri și să te asiguri că ai un teanc pentru fiecare culoare. În timp ce conceptul pare simplu, poate deveni destul de dificil să completezi toate grămezile pentru fiecare culoare, iar aici intră în joc strategia ta.

Această nouă iterație a jocului este de fapt destul de atrăgătoare, deoarece aveți un cronometru, astfel încât să știți cât timp ați petrecut la fiecare rulare. Klondike Solitaire Classic merge chiar mai departe, deoarece îți permite să activezi sau să dezactivezi sunetele, de asemenea, poți alege dacă tragi o singură carte sau 3 cărți deodată. Aceasta este o abordare interesantă pe care nu orice variantă de Solitaire o adaugă, dar pe care o veți avea aici. Cu această variantă de Solitaire veți avea acces și la statisticile dumneavoastră. Printre acestea se numără cel mai scurt și cel mai lung timp de finalizare, scorurile mici/înalte, jocurile câștigate și procentul de câștig. Dacă doriți, puteți, de asemenea, să vă resetați progresul și statisticile.

Klondike Solitaire Classic face o treabă foarte bună în modernizarea unuia dintre marii clasici pe care toată lumea îl iubește. Dacă ești pasionat de jocuri grozave, distractive și captivante, care sunt o plăcere să le joci, încearcăKlondike Solitaire Classic chiar acum, doar pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Selectați cărțile cu ajutorul butonului stâng al mouse-ului și țineți-l apăsat pentru a muta cărțile dintr-un teanc în altul. Dacă folosiți un dispozitiv mobil, se aplică aceleași principii, dar în loc să folosiți mouse-ul pentru a selecta cărțile trebuie să atingeți ecranul.

Jocuri similare:

Îți place Klondike Solitaire Classic? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri solitaire pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.