Pyramid Solitaire

Intră în universul jocului Pyramid Solitaire și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri solitaire!

Pyramid Solitaire este o variantă unică a jocului obișnuit Solitaire și vine cu o întorsătură foarte impresionantă. Obiectivul aici este de a șterge piramida de cărți. Puteți face acest lucru prin potrivirea a două cărți a căror sumă este 13. Dacă aveți cartea rege, atunci o ștergeți pur și simplu printr-un clic, ceea ce face experiența și mai interesantă și mai palpitantă.

La un moment dat, veți rămâne fără potriviri pe tablă. Este normal, iar atunci când se întâmplă acest lucru trebuie doar să distribuiți o carte din stocul de cărți. Veți găsi că este mult mai ușor să generați meciuri în acest fel și acesta este lucrul care îl face cu adevărat să iasă în evidență. Bineînțeles, atunci când joci Pyramid Solitaire vei fi destul de uimit de cât de captivantă este fiecare sesiune de joc. Trebuie doar să vă distrați și să vă cufundați în procesul cu aceste idei atractive și distractive, creative, aduse în combinație.

Experiența de joc de pe Pyramid Solitaire este foarte satisfăcătoare și este cu siguranță mult mai puternică în comparație cu celelalte jocuri de solitaire. Dacă vrei să încerci o variantă grozavă a Solitaire-ului obișnuit, încearcă Pyramid Solitaire pe Jocurigratuite.ro și te vei distra foarte mult!

Cum se joacă

Interacționați și selectați cărțile cu ajutorul butonului stâng al mouse-ului și țineți-l apăsat pentru a muta cărțile dintr-un teanc în altul. Aceleași comenzi se aplică și în cazul în care folosești un dispozitiv mobil, dar în loc să folosești mouse-ul pentru a interacționa cu jocul trebuie să atingi ecranul.

Jocuri similare:

Îți place Pyramid Solitaire? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri solitaire pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.