Klondike Solitaire

Intră în universul jocului Klondike Solitaire și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de cărţi!

În Klondike Solitaire vei juca experiența clasică Solitaire într-o atmosferă distractivă și relaxată. Regulile cu care probabil ai crescut și care au făcut să treacă ore întregi sunt încă intacte în Klondike Solitaire, și trebuie în continuare să aranjezi cărțile în ordine descrescătoare, de la As la Rege. Trebuie să pui cărțile care sunt cu o carte mai mari decât ele și care sunt de culoare opusă.

Un lucru care poate face ca jocul să decurgă mai ușor decât te-ai aștepta este faptul că poți cere oricând ajutor dacă apeși pe lupă, ceea ce îți va dezvălui care poate fi următoarea mutare.

Grafica jocului Klondike Solitaire a fost atent concepută și este perfectă pentru un joc de cărți, deoarece este minimalistă și te poți concentra complet pe joc, uitând de griji.

Joacă o mulțime de jocuri de cărți clasice pe Jocurigratuite.ro și distrează-te cu Klondike Solitaire.

Jocuri similare:

Îți place Klondike Solitaire? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de cărţi pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.