Light Academia Vs Dark Academia

Intră în universul jocului Light Academia Vs Dark Academia și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de îmbrăcat!

Esteticile Light Academia și Dark Academia sunt deja extrem de populare printre tinerii utilizatori de internet, așa că nu mai au nevoie de nicio prezentare. Dark Academia se învârte în jurul unor teme intense și tragice, în timp ce sora estetică a Dark Academia, Light Academia, are o abordare stilistică similară, dar în schimb alege să adopte teme mai pozitive, concentrându-se pe poezie și natură. Când vine vorba de modă, atât Dark Academia, cât și Light Academia vin cu aceeași paletă de culori, dar în saturații și nuanțe diferite. Academia întunecată îmbrățișează maro închis, gri și negru, în timp ce Academia ușoară se apleacă spre variații mai deschise și mai luminoase de maro, bej și pastel.

Acest joc de îmbrăcat îți prezintă patru personaje extrem de drăguțe, înnebunite de aceste noi estetici. Aruncă o privire în garderobele lor și alcătuiește două ținute Light Academia, apoi surprinde-ți prietenii cu două ținute Dark Academia. De la pantaloni la fuste, veți descoperi o varietate de articole care vă vor permite să creați sute de ținute unice. Nici nivelurile de machiaj nu vor trece neobservate. De la nuanțe deschise la nuanțe închise, vei găsi seturi întregi de rujuri, pudre de față, rimeluri și multe modele de farduri de ochi. Bucură-te de acest joc de îmbrăcat și te așteptăm pentru doza ta zilnică de jocuri de fete!

Jocuri similare:

Îți place Light Academia Vs Dark Academia? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de îmbrăcat pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.