Ludo Fever

Intră în universul jocului Ludo Fever și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de table!

Un joc de noroc și strategie te așteaptă pe Jocurigratuite.ro când selectezi Ludo Fever. Puteți să vă invitați prietenii și să jucați o rundă împreună, sau puteți alege să jucați împotriva unor adversari controlați de calculator. Mișcarea în Ludo Fever este decisă în întregime prin aruncarea unui zar, dar există o anumită strategie implicată. Așa cum probabil vă așteptați de la un joc cu zaruri, puteți fi sigur că uneori norocul va fi de partea dumneavoastră, iar alteori nu. Câștigătorul din Ludo Fever este decis de jucătorul care reușește să mute toate cele patru piese în triunghiul care este plasat în mijlocul ecranului.

Fiecare jucător are patru piese, iar jucătorul care se poate muta primul este decis de cel care aruncă cea mai mare valoare a zarurilor. Îți poți muta piesele doar dacă scoți un șase. Partea de strategie din Ludo Fever se întâmplă în principal cu piesele pe care alegi să le muți. Dacă una dintre piesele dvs. calcă pe cea a altui jucător, piesa acestuia se va întoarce în poziția inițială. Bineînțeles, aceeași regulă se aplică și în cazul tău, așa că trebuie să fii mereu atent atunci când te afli în apropierea altor jucători. De asemenea, două piese care aparțin aceluiași jucător vor forma un bloc, care nu poate fi trecut de ceilalți. Un alt mod în care norocul decide câștigătorul este faptul că poți plasa o piesă în triunghi doar dacă arunci numărul exact de locuri care se află între o piesă și triunghi.

Relaxați-vă și sperați că aruncați role norocoase atunci când jucați Ludo Fever pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Dacă jucați de pe un PC, folosiți butonul stâng al mouse-ului pentru a interacționa cu jocul. Dacă folosiți un dispozitiv mobil, atingeți în schimb ecranul.

Jocuri similare:

Îți place Ludo Fever? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de table pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.