Rummikub

Intră în universul jocului Rummikub și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de table!

Vino și joacă o rundă de Rummikub pe Jocurigratuite.ro, și vezi cine poate înscrie cele mai multe puncte în acest joc clasic și popular de familie. Cu amestecul său de strategie și noroc, Rummikub este un joc în care o singură mutare poate decide cursul întregii runde. Acest lucru menține lucrurile tensionate, dar și incredibil de distractive. Și datorită faptului că poți juca Rummikub fie online, fie împotriva unui adversar care este controlat de calculator, poți găsi întotdeauna pe cineva care să joace cu tine. Mai mult, puteți chiar să vă personalizați experiența cu preferințele dvs. particulare și să invitați alte persoane să joace după aceste reguli personalizate. Iar atunci când jucați împotriva computerului puteți defini cât durează un tur, numărul de adversari, precum și nivelul de dificultate.

Fiecare rundă din Rummikub începe cu primirea unui număr de piese aleatorii dintr-un teanc. Trebuie să folosiți aceste piese pentru a crea tot felul de combinații, cum ar fi să le puneți în ordine consecutivă sau, dacă aveți trei sau mai multe piese de același tip, să le așezați pe masă. Bineînțeles, ceilalți jucători nu au nicio idee despre ce piese ai. Ceea ce diferențiază cu adevărat Rummikub de alte jocuri similare din acest gen este faptul că poți folosi și piesele celorlalți jucători, dacă acestea se află pe tablă. Și, bineînțeles, și ei le pot folosi pe ale tale. Acest lucru adaugă cu adevărat un element de imprevizibilitate la Rummikub, și crește cu adevărat provocarea, dar și distracția. Este foarte amuzant să poți înscrie puncte cu tot ceea ce se află pe masă. Ar putea exista momente în care ești blocat și nu poți face nicio mutare validă, dar unul dintre ceilalți jucători plasează niște piese pe tablă, care îți oferă o șansă de a reintra în joc. Dacă într-adevăr nu poți face nicio mutare când îți vine rândul, poți oricând să iei o nouă piesă din stivă și să speri că este ceva ce poți folosi. Sau, dacă ești foarte norocos, poți obține țigla Joker, care poate acționa ca înlocuitor pentru orice altă țiglă. Dar nu uitați că și adversarii dvs. se pot folosi de această piesă specială. Dacă uitați vreodată de regulile din Rummikub, puteți juca întotdeauna runda de tutorial pe care jocul o oferă.

Distrați-vă pe Jocurigratuite.ro cu un alt joc clasic de familie și jucați Rummikub.

Cum se joacă

Folosiți butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta piesele și alte elemente ale jocului. Țineți apăsat butonul stâng al mouse-ului pe o piesă faceți o selecție de piese și, cu butonul ținut apăsat, trageți piesele pe tablă.

Jocuri similare:

Îți place Rummikub? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de table pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat doar pe PC