Mahjong 3D Connect

Intră în universul jocului Mahjong 3D Connect și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri mahjong!

Joacă legendarul joc Mahjong pe Jocurigratuite.ro, în 3D, atunci când selectezi Mahjong 3D Connect. Experiența clasică a acestui joc legendar vă aduce o provocare diferită față de cea cu care poate sunteți deja familiarizați, dar regulile sunt aceleași pe care le cunoașteți, iar în Mahjong 3D Connect trebuie să selectați în continuare două piese potrivite, care nu sunt blocate de altele. Dalele sunt blocate dacă nu se află pe marginea stivei. Această regulă vă aduce un joc mai provocator, dar cu această provocare suplimentară, puteți fi siguri că și distracția crește. La urma urmei, Mahjong a distrat nenumărate generații de-a lungul istoriei sale bogate și cu siguranță va mai distra multe altele.

Cu o dimensiune suplimentară adăugată jocului, Mahjong 3D Connect ar trebui să fie încercat de oricine se bucură de jocurile Mahjong, iar pe Jocurigratuite.ro puteți încerca oricând o altă rundă pentru a obține cel mai mare scor. Iar beneficiile antrenării memoriei cu un joc relaxant de Mahjong sunt cu siguranță un bonus la distracția pe care o veți avea. Pentru a adăuga la provocare, trebuie să țineți cont și de timp, deoarece în Mahjong 3D Connect există un contor care scade încet, dar pentru fiecare nivel pe care îl treceți, vi se adaugă timp suplimentar. Iar dacă ai nevoie de ajutor în rezolvarea etapei curente, poți folosi opțiunea Help pentru a te ghida în alegerea ta, sau opțiunea Shuffle, care schimbă ordinea în jur. Uneori, o nouă dispunere a nivelului este exact ceea ce ai nevoie.

Experimentați un alt joc Mahjong pe Jocurigratuite.ro și jucați Mahjong 3D Connect.

Cum se joacă

Folosiți butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta piesele și alte elemente de joc. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți ecranul.

Jocuri similare:

Îți place Mahjong 3D Connect? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri Mahjong pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.