Mahjong Time

Intră în universul jocului Mahjong Time și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri mahjong!

Mahjong are reputația de a fi unul dintre cele mai bune jocuri pe care le poți alege ori de câte ori vrei să te relaxezi pentru câteva momente, dar Mahjong Time crește provocarea un pic prin adăugarea unui cronometru la experiența clasică. În timp ce acest lucru crește într-adevăr un pic dificultatea, vei simți un mare sentiment de împlinire după ce câștigi runda. Din fericire, adăugarea cronometrului este singura schimbare pe care Mahjong Time a adus-o la joc. Deci, dacă înainte ai fost un profesionist la Mahjong, poți aplica aceleași abilități și aici.

În continuare trebuie să potrivești două piese care au același desen pe ele, care sunt plasate pe marginea stivei, dar cu presiunea adăugată a cronometrului, această experiență s-ar putea resimți ca un joc cu totul nou. Și, cu toate că ai în continuare opțiunea de a cere ajutorul jocului făcând clic pe butonul Hint, acest lucru te va costa ceva timp suplimentar. Așa că va trebui să te gândești de două ori înainte de a folosi această opțiune. Poate că ai pierde mai puțin timp dacă ai afla singur care ar trebui să fie următoarea mișcare. În același timp, butonul Hint ar putea să îți salveze întregul joc, deoarece poate debloca tabla pentru tine.

Jocurigratuite.ro este un loc minunat pentru a juca Mahjong online. Joacă o versiune a acestui joc legendar atunci când selectezi Mahjong Time.

Cum se joacă

Apasă butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta piesele și diferitele butoane de pe ecran. Dacă folosești un dispozitiv mobil, atinge în schimb aceste elemente grafice.

Jocuri similare:

Îți place Mahjong Time? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri Mahjong pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.