Mahjong Real

Intră în universul jocului Mahjong Real și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri mahjong!

Pregătește-te pentru o experiență relaxantă atunci când joci Mahjong Real pe Jocurigratuite.ro. Cu regulile de Mahjong cu care poate ești deja obișnuit, Mahjong Real este o alegere excelentă atunci când vrei să joci o partidă rapidă a acestui joc îndrăgit. Iar dacă nu știi încă regulile, Mahjong Real ar putea servi ca o excelentă introducere în acest tip de jocuri. Obiectivul tău în acest gen de jocuri este de a goli tabla de toate piesele realizate cu multă grijă. Pentru a face acest lucru, trebuie să potrivești două care sunt de același tip și care sunt plasate la marginile stivei. Această regulă suplimentară adaugă într-adevăr mai multă provocare jocului, în timp ce îți restrânge atenția doar asupra acestor părți ale stivei.

Ca majoritatea jocurilor de acest tip, Mahjong Real are desene amănunțite pentru piesele sale, și se poate vedea clar care dintre ele trebuie să le potrivești. Și dacă rămâi vreodată blocat, poți folosi întotdeauna butonul Hint, care îți arată care ar putea fi următoarele mișcări. Deși jocul are un cronometru, acesta este folosit doar pentru a-ți urmări timpul, așa că nu ar trebui să simți prea multă presiune. Doar dacă ai un spirit foarte competitiv. În plus, există și un buton Mix, pe care îl poți folosi pentru a rearanja configurația tablei. Cu 18 configurații posibile ale mesei de joc, Mahjong Real poate fi o experiență distractivă și proaspătă pentru o lungă perioadă de timp.

Joacă încă un joc Mahjong distractiv pe Jocurigratuite.ro și pregătește-te să te relaxezi și să te distrezi.

Cum se joacă

Folosește butonul stâng al mouse-ului pentru a interacționa cu elementele jocului. Dacă folosești un dispozitiv mobil, atinge ecranul pentru a obține aceeași funcționalitate.

Jocuri similare:

Îți place Mahjong Real? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri Mahjong pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.