Pupper Mahjong

Intră în universul jocului Pupper Mahjong și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri mahjong!

Pupper Mahjong este un joc de Mahjong distractiv și simpatic, care se poate dovedi a fi alegerea perfectă atunci când vrei să joci un joc care are exact doza potrivită de dificultate și factor de distracție. Cu grafica sa drăguță, în care predomină câinii adorabili, ai parte de o experiență plăcută, care îți poate lua gândul de la grijile zilnice pentru câteva momente prețioase.

Ca și alte jocuri Mahjong distractive pe care le poți juca și de care te poți bucura pe Jocurigratuite.ro, Pupper Mahjong îți testează atenția și abilitățile de memorare, adăugând în același timp și un cronometru, pentru a menține lucrurile interesante și pentru a adăuga un pic mai multă provocare la joc. Pentru a obține puncte, trebuie să scanezi cu atenție tabla de joc și să găsești piesele identice care se află pe marginea stivei. Odată ce le găsești, trebuie să le selectezi pentru a le elimina de pe tablă. Acest lucru îți va aduce puncte. Dacă ai nevoie vreodată de ajutor, Pupper Mahjong a implementat o funcție utilă, dar cu un număr limitat de utilizări, Hint, pe care o poți folosi pentru a-ți arăta unde se află următoarea pereche. Și ori de câte ori găsești o potrivire, primești, de asemenea, niște timp bonus.

Cu o varietate de configurații ale stivei și o mulțime de modele drăguțe de plăci, Pupper Mahjong te va încânta cu siguranță. Joacă-l pe Jocurigratuite.ro și distrează-te.

Cum se joacă

Dacă folosești un calculator poți interacționa cu jocul folosind mouse-ul, iar dacă ești pe un dispozitiv mobil selectezi diferitele elemente de pe ecran atingând suprafața acestora.

Jocuri similare:

Îți place Pupper Mahjong? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri Mahjong pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.