Mahjong Dimensions: 350 seconds

Intră în universul jocului Mahjong Dimensions: 350 seconds și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri mahjong!

Cu o limită de timp de numai 350 de secunde, Mahjong Dimensions: 350 seconds îți pune la încercare abilitățile de Mahjong. Și când adaugi la asta faptul că jocul este în 3D, trebuie să știi cu adevărat ce faci pentru a termina nivelul înainte de expirarea timpului. Dar dacă la început nu reușești, poți încerca din nou, pentru că pe Jocurigratuite.ro poți oricând să reîncepi nivelul.

Ca orice joc clasic de Mahjong, trebuie să găsești o pereche de plăcuțe care au același desen pe ele și trebuie să se afle pe marginile cubului. Nu uita că acum suntem în 3D și tabla la care te-ai aștepta este acum un cub, pe care trebuie să-l rotești pentru a găsi plăcile.

Când este impusă o limită de timp, presiunea este cu adevărat mare, iar abilitățile tale sunt puse la testul suprem. Vezi cât de departe poți merge în Mahjong Dimensions: 350 seconds.

Jocuri similare:

Îți place Mahjong Dimensions: 350 seconds? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri Mahjong pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.