Mahjong Solitaire

Intră în universul jocului Mahjong Solitaire și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri mahjong!

Când faci o listă de jocuri de relaxare, aproape sigur vei include pe acea listă mahjong și solitaire, care sunt unul dintre cele mai emblematice jocuri pe care le poți găsi dacă vrei să petreci câteva momente în liniște și relaxare. Dar atunci când le pui pe cele două laolaltă, așa cum a făcut Mahjong Solitaire, combinația pe care o obții este una care te va distra ore întregi, deoarece gameplay-ul acestor două jocuri a trecut testul timpului.

În Mahjong Solitaire se găsesc regulile mahjong-ului și sistemul de punctaj al solitaire-ului. Pentru a câștiga trebuie să potrivești piesele care sunt de același tip, câte două pe rând, dar le poți potrivi doar pe cele care se află la marginea planșei. Scorul meciului este determinat de numărul de piese care rămân pe tablă, dar fiecare piesă valorează o sumă diferită de puncte, la fel ca într-un joc de cărți.

Joacă un joc hibrid care combină două experiențe clasice de joc pe Jocurigratuite.ro și distrează-te!

Jocuri similare:

Îți place Mahjong Solitaire? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri Mahjong pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.