Mahjongg Candy

Intră în universul jocului Mahjongg Candy și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri mahjong!

În Mahjongg Candy concentrarea ta este pusă la încercare în mod special, pentru că pe lângă gameplay-ul clasic pe care îl știi și îl iubești din minunatul joc de mahjong, trebuie să lupți și cu dorința de a mânca dulciuri, pentru că aici trebuie să potrivești două bomboane delicioase pentru a le îndepărta de pe masă.

Grafica frumoasă îți va trezi cu siguranță apetitul pentru ceva dulce, dar aici gameplay-ul este mai captivant decât orice fel de mâncare cu zahăr. De asemenea, muzica veselă te va vedea fredonând în cel mai scurt timp.

Pentru a câștiga nivelul trebuie să potrivești două bomboane care sunt de același tip, câte o pereche pe rând. Odată ce le elimini pe toate, vei trece la nivelul următor. Poți selecta doar bomboanele care se află pe marginea grămezii, așa că gândește-te bine cum îi gestionezi dispunerea.

Joacă un alt joc mahjong grozav pe Jocurigratuite.ro și vezi câte perechi poți găsi.

Jocuri similare:

Îți place Mahjongg Candy? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri Mahjong pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.