Mahjongg Dimensions Candy: 640 seconds

Intră în universul jocului Mahjongg Dimensions Candy: 640 seconds și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri mahjong!

În Mahjongg Dimensions Candy: 640 seconds nu doar abilitățile tale de Mahjong sunt testate, ci și abilitatea ta de a te concentra asupra jocului și nu asupra bomboanelor delicioase care sunt pe ecran. Și vei avea nevoie de toată concentrarea pe care o poți aduna, pentru că, cu o limită de timp de numai 640 de secunde și o nouă dimensiune adăugată la experiența clasică a Mahjong-ului, nu există timp de pierdut pentru a savura delicioasele bunătăți de pe ecran.

Chiar și cu toate aceste schimbări, gameplay-ul din Mahjongg Dimensions Candy: 640 seconds te va face să te întorci. Regulile cu care ești obișnuit sunt în continuare prezente în această ediție 3D a jocului Mahjong, și trebuie să potrivești două piese cu aceleași dulciuri pe ele, dar le poți selecta doar pe cele care sunt plasate pe marginea cubului.

Testează-ți memoria și concentrarea pe Jocurigratuite.ro și joacă Mahjongg Dimensions Candy: 640 seconds, doar unul dintre multele noastre titluri de Mahjong pe care le poți juca oricând dorești.

Jocuri similare:

Îți place Mahjongg Dimensions Candy: 640 seconds? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri Mahjong pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.