Master Checkers

Intră în universul jocului Master Checkers și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri in 2!

Jocurigratuite.ro îți aduce încă un joc care a adus nenumărate ore de distracție pentru multe generații. Cu origini care datează încă din antichitate, jocul de dame a dăinuit de-alungul timpului, datorită regulilor simple și a distracției oferite.

La degetele tale ai o versiune a acestui joc, Master Checkers, care oferă la fel de multă distracție ca până acum, dar de care te poți bucura oriunde și oricând. Reguli sunt aceleași: fiecare jucător are 12 piese, care sunt amplasate pe pătrățelele negre. Poți să te miști doar odată dacă nu faci omișcare care să captureze o piesă a adversarului tău, și dacă alegi să sari peste o piesă o vei putea să o capturezi. Jocul se termină când un jucător capturează toate piesele adversarului, sau când nu mai poate să facă nicio mutare.

Continuă tradiția și distrează-te și tu cu Master Checkers!

Jocuri similare:

Îți place Master Checkers? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri in 2 pentru o experiență nouă și de neuitat!