Math Duck

Intră în universul jocului Math Duck și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de matematică!

Exersează-ți abilitățile matematice și testează-ți reflexele într-un joc drăguț care combină jocurile de matematică și jocurile de îndemânare într-un pachet distractiv pe care îl poți juca cu ușurință pe Jocurigratuite.ro. În Math Duck jucați în rolul unei rațe simpatice și, de-a lungul mai multor niveluri, trebuie să navigați cu atenție prin mediul înconjurător, să vă planificați următoarele mișcări și să rezolvați tot felul de ecuații. În fiecare nivel din Math Duck există cel puțin o ecuație pe care trebuie să o rezolvi dacă vrei să mergi mai departe în joc. Aceste ecuații au un loc gol pe care trebuie să îl completezi, iar tu îl completezi prin suprapunerea dreptunghiurilor cu răspunsul corect care sunt plasate pe ecran. Nivelurile ulterioare pot avea mai multe ecuații pe care trebuie să le rezolvi, iar ordinea în care suprapui dreptunghiurile este, de asemenea, foarte importantă, așa că trebuie să fii atent la poziția ecuației.

Dar Math Duck îți testează și reflexele, iar după ce ai aflat răspunsul corect, trebuie să iei rapid cheia pentru a debloca ușa și a trece la nivelul următor. În Math Duck există o limită de timp, așa că asigură-te că îți planifici mișcările cu atenție. Chiar dacă nu reușești din prima, poți oricând să încerci din nou, iar împreună cu simpatica rață vei putea rezolva puzzle-urile matematice care te așteaptă.

Rezolvă ecuații și distrează-te pe Jocurigratuite.ro când joci Math Duck.

Cum se joacă

Folosiți tastele săgeată sau tastele WASD pentru a muta rața în mediul înconjurător. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți butoanele de pe ecran.

Jocuri similare:

Îți place Math Duck? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de matematică pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.